TALVIOHJELMISTO

Tarhavierailut

Keskiviikko 22.2.2023 klo 11.00

Lauantai 25.2.2023 klo 12.oo

Tule tutustumaan Nordic Husky Farmin eläimiin. Kerromme sinulle, miten valjakkokoirat koulutetaan, mitä ne syövät ja mikä on niiden lempipuuhaa. Uskotko, että osa koiristamme harrastaa kiipeilyä? Farmilla tapaat vapaana taapertavat ankat ja saatat kuulla kuinka kova ääni riikinkukosta voi lähteä.

Opastetulla kierroksella näet ison joukon erilaisia eläimiä ja osalle voit antaa ruokaa ja toisia rapsutella

Kerromme eri eläinten tavoista ja jekuista vierailulla.

Vierailu kesto 1 h

Vierailun hinta. Aikuinen 20 € Lapsi 15 €

Varaa paikkasi etukäteen joko info@teamnordichuskyfarm.fi tai puhelimitse 041 3186110


2 Km

Aikuinen   48€

Lapsi          35€

Ryhmäkoko: Min 6 hlö Max 15 hlö

5 Km

Aikuinen   75€

Lapsi         58€

Ryhmäkoko: Min 4 hlö Max 9 hlö

Itseajo 2km

110€ 

Hinta sisältää 2-henkilöä. Toinen ajaa ja toinen on kyydissä, puolessa välissä kuskin vaihto.

Hinnat sisältävät:

Kyyditysajon siperianhuskyvaljakolla, lämpimässä kodassa makkara & mehu/kahvi. Safarin jälkeen voit rapsutella ja kuvata koiria.

Lisätietoja:

Valjakkoajo tapahtuu kyyditysajona, asiakas istuu kyydissä ja opas ajaa valjakkoa, rekeen mahtuu 1-3 henkilöä. Itseajo on mahdollista erikseen tilattaessa, kysy tarjous ryhmille ja yrityksille. Ohjelman kesto 2-3 tuntia. Saatavuus Joulu-Maaliskuu lumitilanteen mukaan.

Safarit ajetaan pääsääntöisesti viikonloppuisin. Tilauksesta järjestämme safareja myös viikolla. Varaa ohjelmasi aina etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla

Teemme yhteistyötä kalajoen keskusvaraamon kanssa josta saat tarvittaessa majoituksen ja kyydityksen farmille, safarien varaaminen onnistuu samalla myös heidän kautta. www.kalajokikeskusvaraamo.fi Puhelin +358 (0)8 4694 449

Talviohjelmisto

Päivämäärä                    Klo              Matka


Safarit ajetaan pääsääntöisesti viikonloppuisin. Tilauksesta järjestämme safareja myös viikolla. Varaa ohjelmasi aina etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla.